Kakelrenovering

Kakelrenovering

Känns kaklet i ditt badrum slitet eller omodernt? Då kan du göra en kakelrenovering i ditt badrum vilket innebär att du byter ut allt gammalt kakel och eventuellt klinkers mot ett nyare och mer trendigt kakel. Att utföra en kakelrenovering höjer utseendet i badrummet rejält och får badrummet att bli mer trivsamt. Renovera Badrum Västerås är specialister på kakelrenoveringar och har certifierade plattsättare som har en stor kunskap då det kommer till arbete i våtrumsutrymmen. Du kan kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med din kakelrenovering.

 

Badrumsrenovering i Västerås

När du ska utföra en totalrenovering av ditt badrum är det naturligt att man också byter ut kakel och klinkers i badrum. Det går dock att utföra enbart en kakelrenovering då man river ned det gamla kaklet och sätter nytt kakel. Det krävs då att man tar bort gammal puts och ersätter dessa med våtrumsskivor, lägger tätskikt och sedan sätter nytt kakel på väggarna.

 

Du är välkommen att kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt hembesök så vi kan besiktiga ditt badrum och samtidigt lämna tips och råd. Därefter kan vi erbjuda dig en offert med ett konkurrenskraftigt pris för din kakelrenovering. 

Vi erbjuder kostnadsfritt hembesök & offert i Västerås!

Drömmer du också om ett nytt badrum? Vi på Hembad renoverar badrum i Västerås och har helhetslösningar med nyckelfärdiga badrum för alla smaker. Tillsammans tar vi fram ditt drömbadrum. Det enda du behöver göra är att kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök genom något av formulären här på sidan eller ringa oss.