Renovera toaletten – vår guide till en snygg toalett

Här på denna sida finner du en guide för hur du kan renovera din toalett. Att utföra en toalettrenovering har inte samma krav som då toaletten har en dusch. Dock bör du alltid anlita behöriga hantverkare för arbete i våtrumsutrymmen så att arbetet blir utfört på rätt sätt.

Ska du renovera en toalett i din fastighet är det några saker som kan vara bra att känna till. Att renovera en toalett utan dusch har inte samma strikta krav som då du ska renovera badrum i Västerås. Dock finns det en del branschregler som ska följas för att en eventuell vatten- eller fukt-skada i framtiden ska täckas av försäkringen. När du ska renovera en toalett kan du vända dig till oss på Hembad som är experter på toalettrenovering och badrumsrenovering i Västerås. Vi kan hjälpa dig med råd och tips men också bidra med inspiration för din nya toalett.

 

Att renovera toaletten

När du ska renovera en toalett utan dusch är kraven på fuktskydd inte lika hårda som då du ska renovera badrum i Västerås. Dock finns det vissa branschregler som du behöver följa för din toalettrenovering som bland annat att du behöver ha ett vattentätt golv, fuktskydd som sträcker sig minst 5 centimeter upp på väggarna och att du installerar en våtrumströskel. Vid handfat ska det också finnas fuktskydd i form av tätskikt. Det är också bra att sätta kakel runt handfatet. När det kommer till vattenrör och avlopp så ska dessa installeras av behörig rörmokare likaså eldragningen som ska utföras av behörig elektriker.

 

Renovera toalett med dusch

Ska du renovera en toalett som har dusch så gäller samma krav och branschregler som då du ska renovera badrum i Västerås. Då bör du anlita ett professionellt företag som har behöriga hantverkare som också är certifierade för arbete i våtrumsutrymmen. Hembad är specialister på renoveringar av våtutrymmen som toaletter och badrum och kan hjälpa dig med hela processen, från projektering till utförande. Vi har utfört massor av badrumsrenoveringar genom åren vilket gett oss många goda omdömen och referenser från tidigare kunder. Det gör att vi är säkra på att vi också kommer att göra dig till en av våra nöjda kunder. Kontakta oss för mer information om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig med din renovering av din toalett.

 

Boka kostnadsfritt hembesök

Hembad är ett badrumsföretag som är proffs på toalettrenovering och badrumsrenovering i Västerås. Våra medarbetare är behöriga och har både yrkesutbildning och certifiering för arbete i våtrum. Det innebär att vi alltid utför arbetet på ett korrekt och säkert sätt med ett förstklassigt resultat. Dessutom lämnar vi garantier på både arbete och material så att du kan känna dig trygg med vårt arbete även efter att vi är klara. Som privatperson kan du även använda dig av ROT-avdraget vilket innebär att du kan göra ett skatteavdrag på 30 procent av våra arbetskostnader. Självklart gör vi avdraget redan på fakturan så att du slipper ligga ute med pengarna.

 

Du kan boka ett kostnadsfritt hembesök genom formuläret på vår hemsida så att vi kan komma ut och inspektera din toalett och även lämna tips och råd för din nya toalett. Därefter kan vi lämna en offert för din toalettrenovering med ett fast pris så att du vet exakt vad det kostar innan arbetet påbörjas. 

Vi erbjuder kostnadsfritt hembesök & offert i Västerås!

Drömmer du också om ett nytt badrum? Vi på Hembad renoverar badrum i Västerås och har helhetslösningar med nyckelfärdiga badrum för alla smaker. Tillsammans tar vi fram ditt drömbadrum. Det enda du behöver göra är att kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök genom något av formulären här på sidan eller ringa oss.