Tänk på detta när du anlitar hantverkare för ditt nya badrum i Västerås

Planerar du att bygga nytt badrum i Västerås bör du vända dig till ett byggföretag som har specialistkunskaper inom arbete i våtrum. Du kan då vara trygg med att arbetet utförs av behöriga hantverkare, här kan du läsa om vad du bör tänka på när du ska anlita hantverkare för ditt nybygge.

Ska du göra en tillbyggnad, ombyggnad eller vill du av andra skäl bygga ett nytt våtrumsutrymme finns det en hel del saker som du behöver tänka på. Då du ska bygga ett nytt badrum i Västerås har du möjligheten att själv bestämma placeringen av alla vitvaror och vilken inredning du ska ha. Om du vill få hjälp med planering och fri rådgivning kring material och inredning kan du kontakta oss på Kärrbäck Service & Entreprenad AB som är specialister på våtrum och badrumsrenoveringar.

 

Att göra innan du ska bygga badrum i Västerås

Om du ska bygga nytt i ett utrymme i bostaden som inte tidigare varit ett våtrumsutrymme behöver du vanligtvis ansöka om bygglov innan arbetet kan påbörjas. Bygglov ansöker du om hos byggnadsnämnden i din kommun. Som underlag ska ritningar medfölja din ansökan.

 

Anlita behöriga hantverkare för ditt projekt

När du ska bygga badrum i Västerås behöver du anlita flera hantverkare för de olika arbetsmomenten. Vanligtvis krävs elektriker, rörmokare, snickare, målare och eventuellt golvläggare eller plattsättare som är behöriga för att utföra arbeten i våtrumsutrymmen. Att som beställare hitta kvalificerade hantverksföretag kan vara svårt och tidskrävande. Då kan det istället vara bättre att överlåta totalentreprenaden till ett företag som kan ta ansvar för hela projektet.

 

Anlita oss för din totalentreprenad

Om du väljer att anlita oss för din totalentreprenad när du ska bygga nytt badrum i Västerås ser vi till att endast hantverkare som innehar relevanta certifikat arbetar med ditt projekt och att de gör det enligt gällande branschregler och med godkänt material. Vi ansvarar också för att koordinera arbetet mellan olika hantverkare så att rätt hantverkare finns på plats vid rätt tillfälle för att undvika att det uppstår avbrott i arbetet.

 

Vi utför även kvalitetskontroller och efter avslutat uppdrag genomför vi en besiktning tillsammans med dig som beställare för att se till att du är 100% nöjd. Dessutom slipper du kontaktpersoner från ett flertal olika företag. Istället får du en kontaktperson som alltid är tillgänglig och som löpande uppdaterar dig om projektets status.

 

Kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt platsbesök

Kärrbäck Service & Entreprenad AB är en byggfirma som utför alla typer av tjänster inom byggsektorn. Vi kan hjälpa dig med nybyggnation, ombyggnad och renoveringar som exempelvis då du ska renovera badrum i Västerås. Du kan använda vårt formulär på sidan för att boka ett kostnadsfritt platsbesök så att vi kan diskutera ditt projekt och därefter överlämna en offert med ett konkurrenskraftigt pris. 

Boka ett kostnadsfritt besök inför din badrumsrenovering!

Om det är dags att renovera badrum i Västerås kan du boka ett kostnadsfritt möte med våra duktiga medarbetare för en diskussion kring din renovering. Därefter får du en offert av oss med ett förmånligt pris.