Våra experter i Västerås ger fem tips inför din badrumsrenovering

När du ska genomföra en badrumsrenovering i Västerås är det en del saker som du behöver tänka på för att arbetet ska utföras smidigt och med ett tillfredställande resultat. Bland annat ska du alltid anlita hantverkare som har våtrumsbehörighet. Här delar vi med oss av våra 5 bästa tips inför din badrumsrenovering i Västerås.

När det dags att genomföra en badrumsrenovering i Västerås har du möjligheten att kunna skapa ditt drömbadrum. Vid renoveringen får du möjlighet att välja ny väggbeklädnad, nytt golv och nya vitvaror, många passar även på att göra en del förändringar i badrummet som exempelvis att byta ut badkar mot en dusch. Om du vill få hjälp med din våtrumsrenovering kan du kontakta oss på Kärrbäck Service & Entreprenad AB. Vi har yrkesutbildade hantverkare som innehar våtrumsbehörighet för säkra arbeten.

 

Tips inför din badrumsrenovering i Västerås

Här har våra duktiga medarbetare sammanställt några tips så att du får bättre förutsättningar att lyckas med ditt drömprojekt.

 

  1. Planering är A och O för alla typer av byggprojekt och så även för renovering av badrum. Genom att planera renoveringen får du en bra översikt över hur slutresultatet kommer att bli men även ett bra underlag då du vill erhålla en offert från oss.
  2. Lägg upp en budget. Med en budget får du kontroll över kostnaderna för arbetet, material, vitvaror och inredning. Ofta kan du behöva kompromissa genom att exempelvis välja lite billigare vitvaror om du vill montera ett exklusivare kakel, eller tvärtom. Det kan också vara bra att ha en buffert på motsvarande 10-15 procent av din budget för oförutsedda uppgifter. Som privatperson har du möjlighet att använda dig av ROT-avdrag på motsvarande 30 % av arbetskostnaderna.
  3. Om din bostad endast har ett badrum kan du behöva hitta en plats där du kan använda dusch och toalett under tiden renoveringen pågår.
  4. När du ska ta in offert för din badrumsrenovering i Västerås ska du vända dig till ett företag som har behöriga hantverkare och som kan åta sig totalentreprenaden för din renovering. Du är välkommen att kontakta oss för en diskussion kring ditt projekt.
  5. Efter att arbetet är klart ska du alltid genomföra en besiktning tillsammans med den byggfirma som du anlitade så att du är 100 % nöjd med arbetet innan du betalar slutfakturan.

 

Låt oss hjälpa dig med din badrumsrenovering i Västerås

Om du ska renovera ditt badrum i Västerås kan du vända dig till oss på Kärrbäck Service & Entreprenad AB Vi har våtrumscertifierade hantverkare som utför våra tjänster enligt gällande branschregler och med högsta kvalitet. Du kan använda vårt formulär för att boka ett kostnadsfritt platsbesök för en diskussion kring ditt projekt. 

Boka ett kostnadsfritt besök inför din badrumsrenovering!

Om det är dags att renovera badrum i Västerås kan du boka ett kostnadsfritt möte med våra duktiga medarbetare för en diskussion kring din renovering. Därefter får du en offert av oss med ett förmånligt pris.