Vanliga frågor vid badrumsrenovering

När du ska renovera badrum i Västerås kan det vara tryggt att anlita ett företag som är proffs på badrumsrenoveringar. Våra medarbetare har den behörighet och de certifieringar som krävs för att kunna utföra ett korrekt och säkert arbete. Dessutom lämnar vi alltid garantier på vårt arbete.

Har du fått in fukt i badrumsväggarna eller är det dags att byta ut vattenledningar och avlopp i badrummet är det dags för en badrumsrenovering i Västerås. När du ska renovera badrum i Västerås är det ett utmärkt tillfälle att samtidigt modernisera badrummet så att du får ett badrum som ger ökad hemtrivsel. 

Våra anslutna badrumsföretag kan åta oss hela totalentreprenaden då du ska renovera badrum i Västerås. Det innebär att vi tar över ansvaret för projektet och koordinerar med de hantverkare som ska utföra arbetet så att tidsplaner och budget hålls.

 

Vanliga frågor vid badrumsrenovering

Kan jag renovera mitt badrum själv?

Ja, det står dig fritt att renovera ditt badrum själv men det kräver att du har den kunskap som krävs för att arbetet ska utföras på ett korrekt sätt. Det kan också bli problem med försäkringsbolag om du i framtiden får en vattenskada och arbetet inte är utfört av fackmän.

 

VI rekommenderar dock att du anlitar ett företag som är specialister på badrumsrenovering i Västerås. En renovering av badrum kräver behöriga hantverkare som också är certifierade för arbete i våtrumsutrymmen. Dessa hantverkare vet hur arbetet med att renovera badrum i Västerås ska utföras på ett säkert och korrekt sätt med ett perfekt resultat. Bland annat krävs det behörig elektriker och rörmokare men även andra hantverkare som snickare, målare och plattsättare som är certifierade för arbete i våtrum. Dessutom får du garantier på det utförda arbetet vilket är en trygghet även efter att badrummet är klart.

Vad kostar det att renovera ett badrum?

Kostnaden för att renovera ett badrum beror till stor del på vilket kakel och klinkers du väljer men också vilka vitvaror du vill installera. Själva kostnaden för grundarbetet som bland annat rivning, rördragning, avlopp, elektricitet, uppsättning av väggar, målning och plattsättning är detsamma, oavsett vilket kakel eller klinkers du väljer. Det är du själv som kan styra den slutliga kostnaden genom dina val av klinkers, kakel och vitvaror. Vill du dessutom installera värmegolv eller värmetork för handdukar blir kostnaden än högre.

 

Du kan boka ett hembesök där något av våra anslutna företag kan inspektera ditt badrum och lyssna på dina önskemål och sedan lämna en offert med ett exakt prisförslag för din badrumsrenovering.

Hur lång tid tar det att renovera badrum i Västerås?

Hur lång tid det tar att renovera badrum i Västerås beror lite på vilka förutsättningar som gäller. Om du har fuktskador behöver badrummet avfuktas innan renoveringen kan påbörjas, vilket tar flera dagar eller veckor att utföra. Sedan är det många hantverkare som ska arbeta på en begränsad yta vilket kräver en noggrann koordination så att rätt hantverkare kan utföra sina arbetsuppgifter i rätt ordning. Normalt tar en fullständig badrumsrenovering från 10 dagar upp till 2-3 veckor innan arbetet är helt slutfört. 

Hur fungerar hemsidan Renovera badrum Västerås?

Hemsidan är en offertsajt som drivs av Badrumsexperter. Genom att fylla i formuläret ser vi till att du får kontakt och kostnadsfria offerter från upp till 5 seriösa badrumsföretag i Västerås.

Klicka här för att läsa mer om hur Badrumsexperter fungerar

Boka ett kostnadsfritt besök inför din badrumsrenovering!

Om det är dags att renovera badrum i Västerås kan du boka ett kostnadsfritt möte med våra duktiga medarbetare för en diskussion kring din renovering. Därefter får du en offert av oss med ett förmånligt pris.