Vi har de certifikat som krävs för att renovera ditt badrum i Västerås

Ska du renovera ditt badrum i Västerås ska du vända dig till ett företag som har hantverkare som är certifierade för arbete i våtrum. Då kan du vara trygg med att arbetet utförs säkert och enligt gällande branschregler. Läs mer om certifiering för våtrum här.

Ett badrum behöver renoveras ungefär vart 25:e, om det inte innan dess uppstått fuktskador. Vid en renovering behöver man byta ut vattenledningar, avlopp och lägga nytt tätskikt. Då har även du som beställare möjlighet att sätta upp ny väggbeklädnad, lägga nytt golv och installera moderna vitvaror utifrån dina önskemål. När du ska renovera badrum i Västerås kan du kontakta oss på Kärrbäck Service & Entreprenad AB som har yrkesutbildade hantverkare som är certifierade för arbete i våtrumsutrymmen.

 

Vilka certifikat krävs för arbete i våtrum?

Alla hantverkare som utför arbeten i våtrumsutrymmen ska vara certifierade så att de har den behörighet som krävs för att utföra säkra arbeten. En yrkesutbildad hantverkare kan exempelvis erhålla våtrumsbehörighet genom att genomgå en utbildning hos Säker Vatten

 

Vad innebär våtrumsbehörighet?

Då du anlitar hantverkare som har våtrumsbehörighet vet du säkert att hantverkarens färdigheter har godtjänts av och är legitimad nog för att ansvara för ditt projekt. Du kan också vara trygg med att arbetet utförs enligt gällande branschregler och med godkänt material, vilket minimerar riskerna för framtida vattenskador och även borgar för en lång livslängd.

 

Om arbetet utförs av en behörig hantverkare gäller dessutom företagets ansvarsförsäkring som ersätter dig om hantverkarens utförda arbete är upphov till en senare vattenskada. Om du utför arbetet själv eller anlitar en hantverkare som inte är certifierad finns en risk att försäkringsbolaget nekar ersättning vid skada. Det innebär att du själv får bekosta ännu en renovering av ditt badrum.

 

Anlita en byggfirma för totalentreprenad

Om du anlitar en byggfirma som åtar sig totalentreprenaden då du ska renovera badrum i Västerås ansvarar byggfirman för att endast behöriga hantverkare utför tjänster och att de utförs enligt gällande branschregler. Du får också kvalificerad hjälp med att utföra kvalitetskontroller och dessutom slipper du ha flera olika kontaktpersoner utan istället får du en kontaktperson som löpande uppdaterar dig om projektets status.

 

Vi kan hjälpa dig då du ska renovera badrum i Västerås

Kärrbäck Service & Entreprenad AB är en byggfirma som är specialister på badrumsrenoveringar. Våra yrkesutbildade hantverkare har våtrumsbehörighet vilket innebär att du kan vara trygg med att arbetet utförs säkert och korrekt. Då du vill få hjälp med att renovera badrum i Västerås kan du kontakta oss genom formuläret på vår sida. Då kan vi göra ett kostnadsfritt platsbesök för att inspektera ditt våtrumsutrymme och därefter överlämna offert med rättvist pris. 

Boka ett kostnadsfritt besök inför din badrumsrenovering!

Om det är dags att renovera badrum i Västerås kan du boka ett kostnadsfritt möte med våra duktiga medarbetare för en diskussion kring din renovering. Därefter får du en offert av oss med ett förmånligt pris.