Badrumsrenovering

Badrumsrenovering

Har du fått fukt i badrummet, är det dags för stambyte eller känns ditt badrum hopplöst omodernt så är det dags att genomföra en renovering av ditt badrum. När du ska genomföra en badrumsrenovering i Västerås kan du vända dig till ett lokalt byggföretag som har yrkesutbildade hantverkare med våtrumscertifikat. Det innebär att du kan vara trygg med att arbetet utförs säkert, med rätt material och enligt gällande branschregler. Om du vill få hjälp med att renovera ditt badrum i Västerås kan du kontakta oss på Kärrbäck Service & Entreprenad AB.

 

Vi kan hjälpa dig med att renovera badrum i Västerås

Kärrbäck Service & Entreprenad AB är ditt lokala byggföretag som erbjuder alla typer av byggtjänster åt privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. Våra erfarna medarbetare innehar våtrumscertifikat vilket innebär att vi utför säkra renoveringar i våtrumsutrymmen som kök och badrum. När du planerar att renovera badrum i Västerås kan du vända dig till oss för att boka ett kostnadsfritt möte. Då kan vi inspektera ditt badrum, höra dina önskemål och bidra med rådgivning. Därefter överlämnar vi en offert med ett rättvist pris. 


Fler tjänster vi utför

Boka ett kostnadsfritt besök inför din badrumsrenovering!

Om det är dags att renovera badrum i Västerås kan du boka ett kostnadsfritt möte med våra duktiga medarbetare för en diskussion kring din renovering. Därefter får du en offert av oss med ett förmånligt pris.