Kom i kontakt med oss på Hembad

Kom i kontakt med oss på Hembad

Varmt välkommen att kontakta vår trevliga personal för frågor om badrumsrenovering

Skicka in en förfrågan för ett gratis hembesök med oss redan idag, så kontaktar vi dig inom kort och bokar in ett datum. Då kan vi hjälpa dig med information och rådgivning inför renoveringen - till exempel genom att skapa en 3D-ritning av hur vi kan få ditt badrum att se ut. 

Hembad hjälper dig också att hitta den bästa badrumslösningen för din budget. Med ett stort utbud av olika typer av kakel, klinkers, badrumsmöbler och produkter till olika priser, har vi goda möjligheter att anpassa ditt badrum efter dina önskemål och behov.

Vi assisterar dig gladeligen i alla frågor du har om oss på Hembad, badrumsrenoveringar eller badrum i stort. Hör gärna av dig till vår trevliga kundsupport via telefon eller mail.

Vi erbjuder kostnadsfritt hembesök & offert i Västerås!

Drömmer du också om ett nytt badrum? Vi på Hembad renoverar badrum i Västerås och har helhetslösningar med nyckelfärdiga badrum för alla smaker. Tillsammans tar vi fram ditt drömbadrum. Det enda du behöver göra är att kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök genom något av formulären här på sidan eller ringa oss.