Totalentreprenad

Totalentreprenad

Ska du genomföra en totalrenovering av din bostad eller är det dags för en badrumsrenovering? Då kan du vända dig till ett lokalt byggföretag som kan åta sig totalentreprenaden för ditt projekt. Genom att överlåta totalentreprenaden till ett företag får du tillgång till den kompetens som krävs för att utföra arbetet korrekt och enligt gällande branschregler med löpande kvalitetskontroller. När du ska renovera din bostad kan du kontakta oss på Kärrbäck Service & Entreprenad AB som kan erbjuda dig en helhetslösning för din renovering.

 

Överlåt totalentreprenaden till oss

Kärrbäck Service & Entreprenad AB är ett professionellt byggföretag som erbjuder privatpersoner och företag ett brett utbud av byggtjänster som exempelvis då du ska renovera badrum i Västerås. När du anlitar oss för din totalentreprenad så är vi med dig hela vägen från planering, projektering och val av material till utförandet av ditt projekt med högsta kvalitet. Vi har mycket kompetenta arbetsledare på plats som koordinerar arbetet mellan de olika hantverkarna så att det inte uppstår avbrott i projektet. Dessutom har du bara en kontaktperson som löpande uppdaterar dig om projektets status.


Fler tjänster vi utför

Boka ett kostnadsfritt besök inför din badrumsrenovering!

Om det är dags att renovera badrum i Västerås kan du boka ett kostnadsfritt möte med våra duktiga medarbetare för en diskussion kring din renovering. Därefter får du en offert av oss med ett förmånligt pris.