Fullständig badrumsrenovering

Fullständig badrumsrenovering

När du är i behov av eller då du vill förnya och modernisera ditt badrum kan du vända dig till Hembad Sverige som är ett företag som är specialister på att renovera badrum i Västerås. Vi utför badrumsrenovering i Västerås åt både privatpersoner och företag men kan också åta oss uppdrag i hela Västmanlands län. Vi åtar oss fullständiga badrumsrenoveringar och ger dig möjligheten att skapa ett badrum i Västerås som du kommer att trivas med.

 

När du ska renovera badrum i Västerås

Till att börja med behöver du kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt hembesök där vi kan inspektera ditt badrum men också rita upp hur ditt badrum kommer att se ut då det är färdigt. Det är möjligt genom att vi använder oss av 3D ritningar där du kan välja inredning, väggbeklädnad och vitvaror och placera ut dessa så att du får en bild över det färdiga resultatet. När du har en bild över det badrum du vill ha så kommer vi att kunna ge dig en offert där vi kan erbjuda dig ett konkurrenskraftigt pris för din badrumsrenovering i Västerås.

 

Rivning, VVS och el

Efter att du har accepterat vår offert kommer våra snickare att börja montera ut alla gamla vitvaror, riva väggbeklädnader och riva ut golvunderlaget. Självklart ombesörjer vi även att allt byggavfall forslas bort. Samma snickare kommer sedan att återställa badrummet genom att sätta upp våtrumsskivor på väggarna och flytspackla golvet. Innan återställningen sker behöver dock en certifierad rörmokare och elektriker utföra sina arbeten. Rörmokaren river gamla rörledningar och monterar in nya rör och avlopp medan elektrikern drar nya elkablar i badrummet.

 

Plattsättning och målning

Därefter sätter plattsättaren kakel på väggarna och klinkers på golvet. Slutligen tar målaren vid och målar väggar, tak och fönsterkarmar. När arbetet är klart återkommer slutligen rörmokaren och installerar vitvaror och ansluter dessa till vatten och avlopp. Sist kommer sedan elektrikern för att installera armatur, eluttag och strömbrytare. 


Fler tjänster vi utför

Vi erbjuder kostnadsfritt hembesök & offert i Västerås!

Drömmer du också om ett nytt badrum? Vi på Hembad renoverar badrum i Västerås och har helhetslösningar med nyckelfärdiga badrum för alla smaker. Tillsammans tar vi fram ditt drömbadrum. Det enda du behöver göra är att kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök genom något av formulären här på sidan eller ringa oss.