3D ritning

3D ritning

När du ska renovera badrum i Västerås har du möjligheter att själv kunna påverka badrummets inredning så att du får ett badrum som du själv kommer att trivas med. Du har möjligheter att kunna välja vilken färg badrummet ska ha på väggar och tak, vilket kakel, armatur och vilka vitvaror som du vill installera. Det ger dig möjlighet att kunna skapa ditt eget drömbadrum.

 

Det går att hitta inspiration på Internet eller i kataloger som kan ge dig vissa idéer om hur ditt nya badrum skulle kunna se ut. Dock kan det vara svårt att få en exakt bild över hur det kommer att se ut i just ditt badrum då det är klart. Vi på Hembad hjälper dig givetvis med hela badrumsprocessen.

 

Se ditt nya badrum med hjälp av 3D ritning

Du kan kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt hembesök där vi kan visa er hur ert nya badrum kan se ut genom att rita upp badrummet med hjälp av en 3D ritning. Det innebär att du själv kan designa ditt badrum exakt så som du vill att det ska se ut då det är klart. Med våra 3D ritningar kan du placera ut olika vitvaror, prova olika kakel och klinkers för att söka dig fram till exakt det badrum som du vill ha.

Vi erbjuder kostnadsfritt hembesök & offert i Västerås!

Drömmer du också om ett nytt badrum? Vi på Hembad renoverar badrum i Västerås och har helhetslösningar med nyckelfärdiga badrum för alla smaker. Tillsammans tar vi fram ditt drömbadrum. Det enda du behöver göra är att kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök genom något av formulären här på sidan eller ringa oss.