Om oss

Om oss

Kärrbäck Service & Entreprenad är en etablerad byggfirma vars yrkesutbildade hantverkare som specialiserat sig på att renovera badrum i Västerås med omnejd.

När du ska utföra nybyggnation eller renoveringsarbeten kan du vända dig till oss på Kärrbäck Service & Entreprenad AB. Vi tillhandahåller med ett brett utbud av tjänster åt privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. Samtliga av våra medarbetare är stolta hantverkare som har yrkesbevis och lång erfarenhet inom branschen. Det gör att vi alltid strävar efter att våra kunder ska bli 100% nöjda med våra arbeten.

 

Arbete i våtrumsutrymmen

Vi har ett flertal skickliga hantverkare som innehar våtrumsbehörighet och som specialiserat sig på badrumsrenovering i Västerås. Det innebär att du som kund kan vara trygg med att vi utför arbetet säkert, enligt rådande branschregler och med högsta kvalitet.

 

Om du vill få hjälp med att renovera badrum i Västerås kan du kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt platsbesök. Då kan vi inspektera ditt badrum, lyssna på dina önskemål och bistå med rådgivning.


Tjänster på Kärrbäck Service och Entreprenad AB

Boka ett kostnadsfritt besök inför din badrumsrenovering!

Om det är dags att renovera badrum i Västerås kan du boka ett kostnadsfritt möte med våra duktiga medarbetare för en diskussion kring din renovering. Därefter får du en offert av oss med ett förmånligt pris.

Boka ett kostnadsfritt besök inför din badrumsrenovering!

Boka platsbesök